Нейтралізували "терористів" і звільнили "заручників": СБУ і посольство Ізраїлю провели у Києві антитерористичні навчання

Служба безпеки України спільно з посольством Ізраїля провели тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних "терористів", які за легендою навчань захопили заручника

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У Києві СБУ спільно з посольством Держави Ізраїль в Україні провели антитерористичні навчання

Зазначається, що спільні тренування відбулися у Печерському і Деснянському районах столиці за участі підрозділів СБУ, органів державної виконавчої влади, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії.

"За легендою навчань умовні "терористи" захопили в заручники представника дипломатичного представництва. Одночасно їх спільники, інша група "зловмисників" заклали імітаційний макет "саморобного вибухового пристрою" біля входу до приміщення Посольства", - йдеться в повідомленні. 

Наголошується, що задіяні підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в різних екстремальних умовах. Під час силової фази тренувань спецпризначенці звільнили "заручників", знешкодили "вибухівку" і затримали "терористів".

Фото: ssu.gov.ua

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb