Зеленський зустрівся з Луческу, Суркісом та легендами "Динамо"

Президент України Володимир Зеленський привітав київське "Динамо" з 45-ю річницею перемоги у Кубку володарів кубків та Суперкубку УЄФА 1974/1975

Про це повідомляє пресслужба Президента України.

На зустрічі були присутні президент "Динамо" Ігор Суркіс, головний тренер Мірча Луческу, футболісти основного складу, легенди київського клубу, а також представники Офісу президента.

Учасники зустрічі переглянули відеоролик, присвячений визначним успіхам ФК "Динамо". Володимир Зеленський наголосив на важливості перемоги, яку футболісти здобули 45 років тому.

"Піднімати імідж України як у самій країні, так і за кордоном – чого сьогодні дуже не вистачає – можливо тільки через такі легендарні перемоги. , – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави подякував ветеранам "Динамо", які у 1975 році під керівництвом Валерія Лобановського вибороли Суперкубок УЄФА і вручив легендарним футболістам державні нагороди.

"Такої великої перемоги в Україні ніколи не було. Найголовніше – те, що ви зробили 45 років тому. Це і є великі нагороди", – сказав Зеленський.

Представники "Динамо" подарували президенту м'ячі з автографами та фотографіями гравців команди та ретро-футболку сезону 1974/1975 років з підписами ветеранів клубу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb