Лопес розповів, що сказав Ломаченку після бою

Американський боксер Теофімо Лопес розповів, що сказав українцю Василю Ломаченко після перемоги в бою за титул абсолютного чемпіона світу

Про це повідомляє Top Rank.

За словами Лопеса, він подякував тренеру українця Анатолію Ломаченку за бій, та сказав Василю Ломаченку, що справу зроблено.

"Я підійшов до нього і сказав Папаченку: "Відмінний бій. Дякую за роботу, спасибі, хлопці". А Ломаченку сказав: "Вибач. Загалом, вибач, але справу зроблено", - розповів Лопес.

Американець констатував, що йому вдалося перебоксувати Ломаченка.

"Я - боєць. Знав, що він буде наступати в останніх раундах. Вони хотіли зробити шоу для фанатів, хотіли показати, що вони кращі в дивізіоні, а ось до чого це призвело. Люди казали, що він - номер 1 pound-for-pound, але я перебоксував його", - сказав Лопес.

Теофімо Лопес відібрав у Василя Ломаченка титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Американець, який також володіє поясом IBF (Міжнародної боксерської федерації),став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг).

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо