Вторгнення Путіна до Білорусі завершиться розпадом Російської імперії. Цього разу остаточним, - Ігор Яковенко

Ймовірна спроба Володимира Путіна піти на збройний порятунок режиму Олександра Лукашенка у Білорусі обернеться кінцем сучасної Російської імперії

Про це московський журналіст, колишній депутат Держдуми Росії від опозиційної партії "Яблуко" Ігор Яковенко заявив в етері щотижневої програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

На його думку, події у Республіці Білорусь розвиваються шляхом загострення внутрішньополітичної ситуації, що становить безпосередню загрозу тамтешній владі.

"Не виключено, що Путін дійсно спробує ввести війська в Білорусь. І це буде війна проти білоруського народу, в якій Путін, абсолютно очевидно, зазнає поразки", - зазначив російський опозиціонер.

Читайте також"Тварина під впливом препаратів", - опозиціонер Санніков про Лукашенка

"І ось це може стати каталізатором. Тут, з одного боку, зі сходу - Хабаровськ, із заходу - Білорусь, з півдня - Нагорний Карабах палахкотить. Ось це (вторгнення в Білорусь - ред.) Може бути тригерний подією, яке призведе до розпаду путінського режиму", - додав Яковенко.

При чому "розпад" в даному случає мається на увазі їм буквальний.

"На жаль, я не дуже розумію, яким чином цей розпад може статися зовсім без жертв. Будемо сподіватися, що все таки він відбудеться з мінімальною кількістю жертв. І це буде третій і остаточний розпад Російської імперії", - підкреслив Ігор Яковенко.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо