Ексгравець збірної України Воронін пояснив, чому став тренером московського "Динамо"

Ексфорвард збірної України Андрій Воронін увійшов до тренерського штабу московського "Динамо", бо втомився чекати пропозицію від Андрія Шевченка

Про це повідомляє "ТаТоТаке" у facebook.

Декілька років тому Вороніну запропонували стати скаутом збірної України з футболу, але українець так і не дочекався офіційної пропозиції.

"Під час кваліфікації до ЧС-2018 мені подзвонив Андрій Шевченко і запропонував допомогти національній команді в ролі скаута. Я був радий співпрацювати з рідною збірною, після чого чекав офіційного призначення. Через це відхилив кілька інших пропозицій - зокрема, з Німеччини. Час минав, але телефон мовчав. Паралельно я здобував освіту, навчаючись в центрі ліцензування тренерів при УАФ. Несподівано надійшла пропозиція увійти в німецький тренерський штаб "Динамо" на чолі з Сандро Шварцем, з яким 20 років тому ми три роки грали у "Майнці". Оскільки дзвінка з Києва я втомився чекати, а "Динамо" для мене команда не чужа - вирішив дати згоду", - сказав Воронін.

41-річний Андрій Воронін зіграв за збірну України 74 матчі та забив 8 голів. З 2010-го по 2014-й рік виступав за московське "Динамо" у якому завершив кар'єру.

За свою кар'єру також встиг пограти за англійський "Ліверпуль", німецькі "Байєр", "Майнц", "Борусію М", "Фортуну", "Герту" і "Кельн".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb