Мер Трускавця Кульчинський звинуватив СБУ в політичному переслідуванні партії "Європейська Солідарність"

Мер Трускавця Андрій Кульчинський заявив, що СБУ вказала неправдиву інформацію у себе на сайті та заперечив виїмку документів спецслужбою під час обшуків у "Нафтусі" та назвав дії слідчих чорним піаром

Про це чинний мер Трускавця Андрій Кульчинський розповів у відеозверненні на Facebook.

"Я, Андрій Кульчинський, міський голова Трускавця, звертаюсь до президента України. Володимире Олександровичу, припиніть політичні репресії на кандидатів від "Європейської Солідарності". Сьогодні на обласному сайті Служби безпеки України з'явилась інформація, яка нагадує більше брудне політичне замовлення. За 5 років моєї роботи правоохоронці неодноразово приходили в міську раду з потребою ознайомитися з різними документами, але вперше отак показово працівники СБУ з написами на спині із фотофіксацією, відеофіксацією заходили в кабінети міської ради і проводили ознайомлення з документами", - заявив міський голова Трускавця.

Мер зазначив, що обшуки провели напередодні виборів, де він є лідером рейтингу.

"Тема приватизації "Нафтусі" використовується напередодні місцевих виборів близько 20 років. Але так відкрито до чорного піару вперше долучилася Служба безпеки України. Тим більше не зрозуміло, чому працівники Служби безпеки прийшли в міську раду з ухвалою суду, де чітко написано, що право ознайомитися з документами належить виключно слідчому Національної поліції. І чому на сайті Служби безпеки було написано, що була проведена виїмка документів, якщо ухвалою суду дозволено ознайомлення з ними і ніякої виїмки проведено не було. І чому саме на 20-й рік приватизації "Нафтусі", цитую: "Служба безпеки попередила знищення унікальної екології курортного Трускавця?", - прокоментував Кульчинський.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо