Ми не приймемо людину, для якої Україна з Росією - це одна країна, - ультрас WBC про Луческу

Ультрас WBC не збираються сприймати Мірчу Луческу як головного тренера "Динамо", бо переконані, що для румуна Україна з Росією - це одна країна

Про це повідомляє офіційний facebook "WBC Ультрас "Динамо".

Активні вболівальники "Динамо" продовжать протестувати проти призначення Мірчі Луческу головним тренером київського клубу.

Читайте також: Суркіси – ганьба "Динамо": ультрас повісили провокативний банер на матчі Ліги чемпіонів.

 

 

"Пройшло майже сім місяців, як "Динамо" зачинило свої двері на стадіон вболівальникам. За цей час сталось дуже багато чого негативного: нашим тренером став Луческу, "Шахтар" почав грати на НСК, проросійські колаборанти з ОПЗЖ Григорій Суркіс та Віктор Медведчук тягнуть свої руки до клубу... Незмінним залишається лише одне - позиція "Ультрас "Динамо" WBC" у питаннях честі та гідності. Нагадуємо знову для всіх!  Ми ніколи не приймемо головним тренером людину, котра вважає, що Україна з росією - це одна країна", - йдеться у повідомленні.

Також ультрас наголосили, що робитимуть усе, щоб брати Суркіси відійшли від управління клубом.

"Ми будемо намагатися робити все від нас можливе, щоб Суркіси відійшли від управління клубом та перестали його використовувати у своїх політичних іграх. У свою чергу, ми завжди будемо продовжувати відвідувати стадіони та нагадувати про нашу принципову позицію! І окремо хочемо передати привіт анонімам, котрі розповідали, що ми збираємося зривати матчі "Динамо". Це настільки абсурдно та безглуздо, що, мабуть, немає сенсу коментувати", - йдеться у заяві.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb