Редкач звинуватив Ломаченка у брехні про травму в бою з Лопесом

Український боксер Іван Редкач заявив, що заява про те, що Василь Ломаченко боксував із Теофімо Лопесом з травмою, є брехнею

Про це Редкач написав у Instagram.

На його думку, інформація про те, що Ломаченко боксував проти Лопеса за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) з травмою плеча схожа на брехню.

"Очевидно, що замість того, щоб переглянути свій бій і працювати над помилками, Василь і його команда придумують причини і виправдання поразки. Ми всі прекрасно бачили як Василь віджимався на кільцях, ходив на руках, по воді, на чому тільки можна і як тільки можна під час свого підготовчого табору. Більш того, Василь говорив, що у всіх своїх попередніх боях він не був так готовий і ніколи так не викладався, і не відчував себе на 100%. Він чітко говорить, що він відпочив рік і він себе відмінно відчуває, ніяких травм немає і т.д. Брехня однозначно", - написав Редкач.

За його словами, якщо навіть інформація правдива, то це свідчить про непрофесіоналізм команди Ломаченка.

"В такому випадку, куди дивилася команда, де їх професіоналізм, як вони на найважливіший і головний бій не тільки для Василя, але й для них в житті, могли випустити бійця з травмою. Що це за клоунада? Плювок в обличчя всьому боксу? Плювок і насмішка над фанатами? Або амбіції великого хлопчика який не слухається свого тата? Це просто цирк, хоча навіть не смішно - це низько", - переконаний Редкач.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb