Вайлдер може більше ніколи не вийти на ринг, - промоутер Усика

Промоутер Ентоні Джошуа та Олександра Усика Едді Хірн заявив, що колишній чемпіон світу в надважкій вазі може завершити кар'єру

Про це Хірн заявив у інтерв'ю IFL TV, повідомляє vRINGe.com.

За словами промоутера, його дивує мовчання із табору Вайлдера після поразки від Тайсона Ф'юрі в бою за титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради), яка сталася ще у лютому 2020 року.

"Так що там трапилося з Вайлдером? Він що, не хоче помститися і знову стати королем, чемпіоном? Підеш ось так? Адже він може більше ніколи і не вийти в ринг, якщо душа більше не лежить, і у нього вистачає грошей. Я б не пішов туди знову. Це непростий спорт", - сказав Хірн.

Водночас, він нагадав, що коли британець Ентоні Джошуа програв американцю Енді Руїсу, то одразу заявив про бажання помститися за поразку.

"Коли Ділліан Вайт був нокаутований Олександром Повєткіним, щойно він залишив ринг, то сказав: "Я хочу реваншу". Вони хочуть повернутися. Вони не заспокояться, поки не помстяться або хоча б не спробують це зробити. Я просто не можу зрозуміти, що за тиша від Вайлдера", - здивувався Хірн.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb