Кривдник Ломаченка заявив про намір змінити вагову категорію

Американський боксер Теофімо Лопес після перемоги над українцем Василем Ломаченком заявив, що хоче стати абсолютним чемпіоном світу в двох категоріях

Про це повідомляє Top Rank у twitter.

За словами Лопеса, він має намір стати першим в історії абсолютним чемпіоном світу в двох категоріях в еру чотирьох титулів. Після легкої ваги (до 61,2 кг) американець має намір здобути усі пояси у напівсередній категорії (до 63,5 кг).

"Що я хочу робити далі? Є ще багато поясів в інших дивізіонах. Я хочу встановити мету побільше - стати абсолютним чемпіоном світу в першій напівсередній вазі і першим боксером, який ставав володарем всіх поясів у двох дивізіонах в еру чотирьох титулів. Два чемпіона, Хосе Рамірес і Джош Тейлор, зустрінуться один з одним. Я буду дивитися за ними, щоб зробити бій з переможцем", - сказав Лопес.

Рамірес володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBO (Всесвітньої боксерської ради), а Тейлор є чемпіоном IBF (Міжнародної боксерської федерації) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації). У 2021 році вони зустрінуться у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb