Під Офіс президента принесуть пів мільйона підписів за відставку Степанова

Сьогодні, 22 жовтня, під Офісом президента України відбудеться акція, учасники якої вимагатимуть відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова

Організатори акції, Жіночий рух політичної партії "За майбутнє", стверджують, що вони зібрали понад пів мільйона підписів за відставку Степанова. На їхню думку, міністр не впорався з епідемічними викликами у країні.
 
"Україна продовжує встановлювати антирекорди захворюваності на коронавірус, а медична система України не готова до боротьби з епідемією через пів року після її початку. Лікарні досі не забезпечені необхідними тестами і обладнанням. Відсутність у належній кількості кисневих систем і концентраторів ставить під загрозу життя тисяч українців… Ми вважаємо, що міністр Степанов особисто відповідає за ситуацію, що склалася. Тому партія "За  майбутнє" зібрала уже понад пів мільйона підписів під вимогою за відставку Максима Степанова", - йдеться у повідомленні пресслужби партії.

Від президента України учасники акції вимагатимуть "щоб він вплинув на свою парламентську монобільшість, яка формувала цей уряд, з тим щоб міністр Степанов був звільнений зі своєї посади".
 
Акція відбудеться о 12:00 з боку громадської приймальні Офісу президента по вул. Банкова, 9.