ПриватБанк і Нафтогаз запустили онлайн платформу для вибору постачальника газу і сплати комунальних платежів

ПриватБанк і НАК "Нафтогаз України" запустили перший в Україні онлайн сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Згідно з повідомленням, ПриватБанк запустив перший в Україні онлайн сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг. 

"Вже сьогодні завдяки партнерському проєкту з Нафтогазом України, в Приват24 можна за декілька кліків підключитися до газопостачання від ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". Новий сервіс доступний більше ніж 12 мільйонам клієнтів банку - користувачам Приват24.

За словами голови правління ПриватБанку Петра Крумханзла, українці є одними з найактивніших користувачів інтернет-банкінгу у світі, лише за три останні роки кількість клієнтів Приват24 зросла з 5 до 12 мільйонів.

"Тепер ми йдемо далі - розширюємо платформу оплати комунальних послуг та даємо українцям можливість обрати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку - укласти договір на постачання газу можна за декілька кліків та підписати його електронним підписом. Надалі контролювати поставки онлайн та сплачувати послуги через Приват24", - цитує пресслужба слова Крумханзла.

У пресслужбі зазначили, що для зміни постачальника газу у додатку Приват24 обрати розділ "Послуги/Мої постачальники/Газопостачання", після чого обрати адресу помешкання. Під карткою з адресою розташована вкладка "Газопостачання" з чинним тарифом на газ. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Після відправки заявки з клієнтом впродовж трьох днів зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb