На Полтавщині мафіозні клани хочуть використати місцеві бюджети не для розвитку регіону, а для власного збагачення, - Княжицький

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький заявив, що "місцеві мафіозні клани" на Полтавщині ведуть величезну боротьбу за місцеві бюджети, аби використовувати їх для власного збагачення

Про це він заявив під час телемарафону трьох телеканалів, передає Еспресо.TV.

За словами Княжицького, Полтавська область має багаті місцеві бюджети і за доступ до цих бюджетів ведеться величезна боротьба.

"Боротьба ведеться між місцевими кланами, які представлені місцевими партіями й не є представлені на загальнонаціональному рівні, з одного боку. З іншого боку, проросійські сили пхаються і рвуться в усі органи влади на всіх рівнях і відбувається те, що ці місцеві мафіозні клани розставляють своїх людей в тому числі та в загальнонаціональні політичні сили, які нібито продають їм франшизу. Таким чином ведеться боротьба між мафіозними структурами й силами, які борються за місцеві бюджети, які отримали завдяки Блоку Петра Порошенка та іншим силам, які входили в коаліцію", - наголосив Княжицький.

Княжицький зауважив, що зараз "мафіозні клани" хочуть використовувати кошти місцевих бюджетів не для розвитку регіонів, а для власного збагачення.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb