Radisson Hotel Group планує відкрити перший готель в Одесі у 2021 році

Міжнародний оператор готельного бізнесу Radisson Hotel Group (раніше - Rezidor Hotel Group, головний офіс у Брюсселі, Бельгія) планує відкрити новий готель під брендом Radisson на місці готелю Milano на вул. Дерибасівській в Одесі

Про це повідомила пресслужба компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Radisson Hotel City Centre Odessa з'явиться на місці готелю Milano, розташованого в центральній частині міста, на вул. Дерибасівській, після ребрендингу та реконструкції, на початку 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Із запуском нового готелю Radisson Hotel Group буде представлений вісьмома готелями і 1445 гостьовими номерами на території України.

Radisson Hotel Group є однією з найбільших у світі готельних мереж. Портфель Radisson Hotel Group налічує сім різних брендів і понад 1400 готелів, які діють або будуються у всьому світі. Radisson Hotel Group управляє брендами Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson і Country Inn & Suites by Radisson.

За даними веб-сайту Radisson Hotel Group, на 23 жовтня оператор управляє в Україні чотирма готелями: двома Radisson Blu і Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska в Києві та готелем Radisson Blu в Буковелі (с. Поляниця Івано-Франківської обл.).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb