У найвищих кабінетах чинної влади бояться Ляшка як вогню, – лідер Радикальної партії Олег Ляшко

Чинна влада боїться Олега Ляшка як вогню, тому й буде намагатися фальсифікувати результати довиборів до Верховної Ради України по 208-му окрузі

Про це повідомив кандидат у народні депутати Олег Ляшко коментуючи журналісту телеканалу Еспресо Іллі Євлашу голосування у Бахмачі, що на Чернігівщині.

“Зараз ключове – це чесний і правильний підрахунок голосів. За нашою інформацією, влада намагається вкрасти нашу перемогу, сфальсифікувавши результати виборів. Пішли команди, з використанням адмінресурсу, правоохоронних органів, зробити все. Тому що для них – це шок, що я переміг. Вони втратили мільйони доларів на те, щоб сфальсифікувати тут вибори", – повідомив Олег Ляшко.

Пояснюючи причини своїх підозр кандидат Ляшко зазначив, що “Вони купили величезну кількість людей – тисячі, десятки тисяч людей вони купили. Але незважаючи на те, що вони купили десятки тисяч людей, все одно переміг я. Для них це повний шок, вони в трансі, вони в істериці. І вони намагаються тепер украсти… під час підрахунку фальсифікувати результати виборів”.

Кандидат у народні депутати додав: “Тому всі виборчі комісії ми намагаємося перекрити і контролювати. Але ключове – щоб не дати їм сфальсифікувати підрахунок голосів. Буде чесний підрахунок голосів, як проголосували люди, значить результат цих виборів очевидний – це моя перемога. Якщо вони будуть фальсифікувати, ми будемо проти цього боротися”.

Ляшко заявив, що чинна влада намагається сфальсифікувати результати виборів і вкрасти у людей їхнє волевиявлення: “Вони просто хочуть вкрасти у людей той результат. Діють за сталінським принципом: «не важливо, як голосують, а важливо, як рахують".