Геращенко не побачив у даних екзит-полів сепаратистських загроз для країни

У Міністерстві внутрішніх справ не бачать загрози сепаратизму після оприлюднення даних екзит-полів на місцевих виборах

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив заступник очільника МВС Антон Геращенко, повідомляє Цензор.НЕТ.

"По-перше, я хочу сказати, що вибори відбулися. Вибори визнаються громадськими організаціями, міжнародними спостерігачами такими, які пройшли безпечно. Структури МВС діяли чітко, професійно і ефективно. Якщо врахувати, що у нас 29 тис. виборчих дільниць, якщо врахувати, що при такій явці взяли участь близько 10 млн виборців, то кількість правопорушень (4729 заяв і повідомлень про правопорушення. - Ред.) абсолютно невелика", - відмітив Геращенко.

За його словами, ніхто з мерів міст не заявляв про те, що поліція порушувала закон або була на стороні когось з опонентів.

Читайте також: Кернес перемагає на виборах мера Харкова, - екзит-пол "Савік Шустер студії

"Я також хочу сказати, що лякали суспільство сепаратизмом - що пройдуть вибори, і будуть якісь сепаратистські витівки на півдні та сході. Ви бачите, результати екзит-полів показують, що або переобираються вже добре відомі мери, або ті, хто з'являються, в другому турі не представлятимуть ніяких сепаратистських загроз для нашої країни", - сказав Геращенко.

Читайте також: У Одесі до другого туру на виборах міського голови виходять Труханов та Скорик, - екзит-пол "Савік Шустер студії"

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb