Не визнаю результатів в окрузі, - Ляшко назвав вибори "купленими"

Кандидат у народні депутати від "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що не визнає результати парламентських виборів у 208-му окрузі

Про це написав Ляшко у Facebook.

"За даними ЦВК, аномально висока явка у 50% на цьому окрузі у 1,5 рази перевищила середню явку по країні. Це доказ, що в окрузі спрацювала масштабна сітка підкупу виборців. Всі соціологічні опитування напередодні виборів (Рейтинг, Социс) давали переконливу перемогу мені, але підкуп виборців кардинально спотворив результати цих виборів", - написав Ляшко.

За даними Центральної виборчої комісії, за підсумком опрацювання 24,62% дільничних протоколів Олег Ляшко лідирує на виборах у 208-му окрузі з 33,03%, або 3 442 голосами. Гунько має 32,38%, або 3 374 голоси.

"Радіо Свобода" зазначає, що сам Гунько зранку 26 жовтня повідомив про свою перемогу за результатами паралельного підрахунку голосів.

"Тепер стає зрозумілою істерика мого опонента Олега Ляшка, який на камери центральних телеканалів вчиняв показовий виступ щодо його обрання. Очікувано, що за таких обставин кар'єра радикала добігає до логічного завершення. Але залишається відкритим питання стосовно головного спонсора та витрат фінансових коштів на кампанію після остаточного фіаско", – заявив Гунько.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb