Я цього не бачив, такої інформації у мене не було, - Єрмак про свого заступника Татарова, який виправдовував "беркутівців"

За словами Єрмака, заступник керівника Офісу президента України Олег Татаров проходив перевірку перед призначенням і не було виявлено негативної інформації щодо його минулого

Про це керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив в інтерв'ю виданню Бабель.

Єрмак відповів на питання про закиди Татарову щодо “неоднозначної репутації”.

“Ми перевіряємо кожного кандидата. Я не знайшов чогось такого, що змусило б мене засумніватися в цьому рішенні. Президент вже вичерпно відповів на це питання”, - сказав Єрмак.

За його словами, Татаров курирує правоохоронні органи.

Також Єрмак прокоментував питання про брифінг Татарова в 2014 році, коли він говорив, що протестувальники на Майдані били «беркутівців».

“Чесно кажучи, я цього не бачив, такої інформації у мене не було. Ось я народився в період Радянського Союзу, ще на першому курсі вивчав політекономію і речі, які сьогодні згідно із законом (про заборону Комуністичної партії - ред.) є протизаконними. Це ж не означає, що я поділяю ці погляди. Якщо людина порядна і професійна, мене цікавить передусім його ефективність”, - пояснив керівник ОПУ.

Нагадаємо, що під час Євромайдану Татаров працював на посаді начальника Головного слідчого управління МВС та виправдовував дії «Беркута». Також Татаров був адвокатом нардепа від «Опоблоку» Вадима Новинського і захищав ексзаступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова.