Каштру пояснив, завдяки чому "Шахтар" відібрав очки у "Інтера"

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру заявив, що донеччани відібрали очки у італійського "Інтера" завдяки надійній грі в обороні

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами Каштру, перед грою з "Інтером" у Лізі чемпіонів, було необхідно зробити висновки із розгромної поразки від італійців у серпневому півфіналі Ліги Європи.

"Було дуже важливо закрити зв’язки з Лукаку й Мартінесом. В "Інтера" найчастіше йде пас на фланг, а звідти – передача в центр на одного з нападників, який віддає пас на півзахисників, ті забігають до штрафного й створюють небезпечні моменти. Ми намагалися відрізати будь-які лінії передач із флангів на обох форвардів. Також ми не пресингували дуже високо. Наш оборонний блок розташовувався трохи нижче, і це дозволяло нам вичікувати правильний момент, коли команда вирушала в пресинг", - зазначив Каштру.

Він додав, що "Шахтарю" вдалося зіграти з "Інтером" внічию завдяки правильним діям в обороні.

"Дуже важливо було знайти цю ієрархію, віддавати пріоритет або атаці, або захисту. Як ви розумієте, ми віддали пріоритет обороні. Не слід забувати, що "Інтер" – одна з найкращих команд у світі, в неї фантастична атака, і кожному суперникові буде дуже важко з "нерадзуррі". Динаміка була дуже складною, проте ми принаймні намагались її побудувати, й вона спрацювала. Я завжди говорю футболістам: якщо не вдається перемогти, важливо принаймні не програти", - сказав Каштру.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb