Промоутер вмовляє Усика відмовитися від бою з Джошуа

Промоутер Олександра Усика Едді Хірн заявив, що вмовляє українського боксера відмовитися від поєдинку з Ентоні Джошуа, аби британець зустрівся зі співвітчизником Тайсоном Ф'юрі

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Хірна, він запропонує Усику відмовитися від негайного права на бій з Джошуа в статусі обов'язкового претендента на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації).

"Якщо Усик переможе Чісору, а Джошуа - Пулєва, то постанова говорить, що Джошуа повинен провести наступний поєдинок з Усиком. Але якщо Джошуа переможе, він подасть заявку в WBO і скаже: "Я хотів би битися з Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона". WBO може сказати так чи ні. Якщо вони відмовлять, ми йдемо до Усика і запитуємо: "Ви дозволите нам провести поєдинок з Ф'юрі, в квітні?", - сказав Хірн.

Хірн підкреслив, що хоче організувати між Джошуа та Ф'юрі бій за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

"Я хочу, щоб поєдинок Джошуа проти Ф'юрі був за титул абсолюту. Пояси важливі для Джошуа. Він не накопичував ці пояси і не платив штрафні санкції тільки для того, щоб викинути їх. Він хоче бути беззаперечним. Але ми також поважаємо Усика як обов'язкового претендента ", - сказав Хірн.

Олександр Усик зустрінеться з британцем Дереком Чісорою 31 жовтня. Ентоні Джошуа проведе поєдинок за титул чемпіона світу WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) з болгарином Кубратом Пулєвим 12 грудня.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb