Ребров поділився очікуваннями від протистояння з "Динамо" у Лізі чемпіонів

Головний тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів зі своєю колишньою командою – "Динамо"

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

За словами Реброва, у професійному плані йому не заважатиме той факт, що доведеться грати проти своєї колишньої команди.

"Звичайно, я відчуваю певні емоції. Але в професійному плані вони не впливають на мою роботу. Мені подобається готуватися до серйозних команд, таких як київське "Динамо". Окрім того, мені дуже приємно, що "Динамо" знову виступає в груповому раунді Ліги чемпіонів", - сказав Ребров.

За його словами, він дуже поважає нинішнього головного тренера киян Мірчу Луческу, який змінив гру динамівців у нинішньому сезоні.

"Це тренер топ-рівня, легенда в Румунії. Гадаю, усі помітили зміни, які Луческу привніс у "Динамо". Я бачу більше дисциплінованості, більше розуміння гри. Звичайно ж, нас очікує складний матч. Але я готую команду не до зустрічі персонально з Луческу, а до зустрічі з київським "Динамо". Ми повинні бути готовими до будь-яких ситуацій на полі, адже, як я вже сказав, це дуже мудрий тренер", - зазначив Ребров.

Матч "Ференцварош" – "Динамо" відбудеться сьогодні в Будапешті та розпочнеться о 22:00.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb