Розширення кількості працівників апарату Міноборони: Кабмін схвалив постанову

Уряд дозволив збільшити граничну кількість працівників апарату Міноборони на 65 осіб

Відповідне рішення ухвалене на засіданні уряду.

"Проєкт постанови розроблено Міністерством оборони з метою збільшення чисельності апарату Міноборони для здійснення координації завдань у сфері зв’язку та інформатизації; організації діяльності за напрямом впровадження та розвитку новітніх інформаційних технологій процесів та цифровізації у сфері оборони; координації та контролю над створенням і впровадженням єдиної автоматизованої системи управління ЗСУ, інформаційної інфраструктури, інформаційних систем різного функціонального призначення", - йдеться в повідомленні.

Також постанова передбачає розвиток систем технічного захисту інформації та технічних засобів охорони, програмного та апаратного забезпечення, що розробляються та прийняті та озброєння або надаються Збройним силам в рамках міжнародної технічної допомоги, у тому числі на проведення відповідних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт.

Зазначається, реалізація цієї постанови не потребуватиме додаткових витрат з держбюджету.

Видатки здійснюватимуться коштами держбюджету на поточний рік у межах видатків, передбачених для Міноборони за бюджетною програмою "Керівництво та військове управління Збройними силами України" в сумі 19 191,826 тис. грн внаслідок наявнихвакантних посад працівників апарату.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb