Вітчизняна мережа супермаркетів нарощує продажі продуктів через інтернет

Ціни в інтернет-магазині не відрізняються від вартості товарів на полицях, а середній розмір чеку вже складає 500-700 гривень

Продуктовий інтернет магазин вітчизняної мережі супермаркетів, який розпочав роботу менш як рік тому, нарощує обсяги продажів онлайн. В умовах карантину все більше людей бажають отримати продукти прямо до власного столу. При цьому ще й зекономити. Середня вартість чеку складає вже 500-700 гривень. В асортименті маркетів понад 7 тисяч найменувань свіжої продукції.

“Преміальний сегмент представлено ТМ “De Luxe Foods & Goods Selected”, середній плюс — “Спецзамовлення АТБ”, середній – ТМ “Своя лінія”. Найбільш економну продукцію пропонує “Розумний вибір”. Отже кожен знайде на полицях АТБ якісні здорові продукти за власним смаком і демократичною ціною”, - розповідає керуючий магазином Євген Горицький.

Вартість товарів при інтернет-замовленні не відрізняється від цін на полицях. Сервіс особливо популярний і для тих, хто змушений працювати у віддаленому доступі.

“Раніше, як правило, купував продукти по дорозі з роботи. Зараз працюю у віддаленом доступі. Під час карантину виходити зайвий раз з дому у громадські місця, особливого бажання немає. Тому продуктовий інтернет-магазин це гарне рішення. Не потрібно переплачувати, зручно. А головне — безпечно”, - ділиться враженнями клієнт Євгеній.

“Доставка замовлених товарів з інтернет-магазину АТБ займає менше двох годин, що з урахуванням дороги можна порівняти зі звичайним походом в магазин”, додає Євген Горицький.

За час роботи на ринку мережа збудувала мережу власних виробників. Відмова від посередників дозволяє утримувати ціни на 10-15 відсотків нижче ринкових.

“За понад чверть сторіччя роботи вітчизняного ринку роздрібної торгівлі — компанія АТБ збудувала потужну мережу власних виробників. Це дозволяє значно економити кошти майже чотирьом мільйонам постійних клієнтів”, - каже Євген Горицький.

Мережа АТБ є одним з найбільших рітейлерів в Україні. Тисяча сто шістдесят сім супермаркетів представлені в 24-х областях України. Щодня покупки в мережі роблять близько 4 мільйонів українців.