На семи вулицях Києва з листопада до квітня встановлюється обмеження швидкості до 50 км/год, - КМДА

На семи вулицях Києва з 1 листопада по 1 квітня діятиме обмеження швидкості до 50 км/год

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, з 1 листопада на семи вулицях Києва, де була дозволена швидкість руху 80 км/год, встановлюється обмеження швидкості до 50 км/год до 1 квітня 2021 року.

"Щоб зменшити ризики втрати керування автомобілем через слизьку дорогу, на певних ділянках скасовується дозвіл на швидкість руху у 80 км/год та встановлюється обмеження швидкості до 50 км/год. Комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" демонтує знаки, що регулювали швидкість руху у весняно-літній період", - зазначили у пресслужбі.

Зокрема, обмеження максимальної швидкості діятиме на проспекті Шухевича (від Північного мосту до вул. О. Бальзака), вулиці Набережно-Рибальській (від Гаванського мосту до вул. Електриків), Наддніпрянському шосе, Набережному шосе (від Поштової площі до Наддніпрянсього шосе), Столичному шосе (до вул. Академіка Заболотного), вулиці Саперно-Слобідській (від вул. М. Грінченка до Південного мосту), а також проспекті Бажана (від Південного мостового переходу до Харківської площі).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb