"Дубінський не може змиритися, що програв": на Васильківщині на вимогу "слуг" перераховують 12 дільниць

Станом на 30 жовтня на Васильківщині триває перерахунок 12 дільниць на вимогу партії "Слуга народу", яка програла вибори до місцевої ОТГ

Про це заявила переможниця виборів у Васильківську ОТГ за результатом першого підрахунку бюлетенів Наталія Баласинович в ефірі програми "Коментар з Анжелікою Сизоненко", передає Еспресо.TV.

"Кандидат від партії "Слуга народу", який програв з тріском вибори у Васильківській ОТГ зрізницею 15% зараз позивається до суду з тим, аби на певних дільницях визнати вибори недійсними. хочу заявити всій Україні, що в Василькові відбулося демократичне волевиявлення. Я перемогла з величезною різницею в 1500 голосів. Тобто я набрала як самовисуванка 30%, а наступний найближчий кандидат - це Андрій Шевченко від "Слуги народу" - набрав всього 15 % голосів", - зазначила політик.

Баласинович заявила, що керівник обласного осередку "СН" Олександр Дубінський особисто не може змиритися з тим, що його партія програла вибори в ОТГ.

"Хочу нагадати, що буквально пару місяців тому пан Дубінський абсолютно порушуючи законодавство прибрав з карти Васильківський район  звичайно, що люди цього не забули", - додала політик.

"Наразі затягується встановлення результату: Йде перерахунок 12 дільниць", - підкреслила вона.

Баласинович зауважила, що перерахунок проводять перед камерами, і все сходить "бюлетень у бюлетень".

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо