Джошуа буде гамселити Усика всі 12 раундів, - непереможний український важковаговик

Український важковаговик Владислав Сіренко заявив, що в Олександра Усика будуть великі проблеми в поєдинку проти чемпіона світу Ентоні Джошуа

Про це повідомляє Федерація боксу України.

За словами Владислава Сіренка, в Олександра Усика були великі проблеми в поєдинку проти британця Дерека Чісори, який він виграв за очками. Тому проти чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Ентоні Джошуа українському боксеру буде складно.

"Джошуа набагато небезпечніший за Чісору. Він значно молодший, він швидший і просто значно сильніший за Дерека. Бій буде надважким. Уявіть, що так, як перші два-три раунди нашого Сашка гамселив Чісора, Джошуа буде бити усі 12 раундів? Але психологічна стійкість в Усика на височенному рівні. Його впевненості можна лише позаздрити", — сказав Сіренко.

Водночас, він зазначив, що перемога Усика над Чісорою була очікуваною.

"Олександр був фаворитом, але початок бою був дуже цікавим. Чісора працював дуже активно на старті, і це теж для мене було неочікувано. Але я знав, що він дуже швидко втомиться. Для його зросту вага у 120 кг – це дуже багато для бою проти такого боксера, як Олександр. Так і вийшло – він стомився і здав свої позиції. У сьомому раунді Усик майже завершив достроково. Він дуже гарно влучив у Чісору, і якщо б у раунді було ще 10 секунд – міг бути нокаут. Але і сам Олександр дуже втомився під кінець, все ж таки багато ударів пробив", - зазначив Сіренко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb