"Вовк на лікарняному": ОАСК спростовує інформацію про ігнорування повісток НАБУ

Голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк з 2 листопада 2020 року перебуває на лікарняному у зв’язку із самоізоляцією через захворювання на COVID-19

Про це повідомляє пресслужба суду.

"У зв’язку із появою у ЗМІ інформації про оголошення у розшук Павла Вовка повідомляємо, що голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк з 2 листопада 2020 року  перебуває на лікарняному у зв’язку із самоізоляцією через захворювання на COVID-19. Обов’язки голови суду виконує його заступник Володимир Келеберда", - йдеться у повідомленні.

Пресслужба додала, що у зв’язку з цим, інформація НАБУ про "систематичне ігноруванням викликів, очевидно, не відповідає дійсності".

"Вкотре наголошуємо на необхідності співробітників НАБУ дотримуватися чинного законодавства та не вдаватись до чергових піар-акцій, розраховуючи на поширення маніпулятивної інформації у ЗМІ", - зазначили у заяві.

Вовк підтвердив, що знаходиться на лікарняному.

"Привіт з розшуку! Я на лікарняному. Уважно шукаю виключення зі статті 19 Конституції України, для виправдання того що відбувається", - написав він у Facebook.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb