Російський суддя зізнався, що допоміг Усику перемогти Чісору

Російський рефері Юрій Копцев, який судив бій між Олександром Усиком та Дереком Чісорою, зізнався, що допоміг українському боксеру порадою

Про це повідомляє sovsport.ru.

За словами Копцева, він розмовляв з Усиком напередодні бою та дав йому пораду.

"Я розмовляв з Усиком за два-три дні до бою. Щоб не було розмов після, я сказав Саші: "На жаль, щоб виграти бій, потрібно завдавати ударів". Розкрив йому секрет Полішинеля, який відкрився Васі Ломаченкуу в перерві між сьомим і восьмим раундами. Уточнив: "Ти мене зрозумів?" Він вислухав і посміхнувся", - розповів Копцев, який працював на поєдинку боковим арбітром та віддав перемогу Усику з рахунком 115:113.

Водночас, росіянин констатував, що Василь Ломаченко у бою за титулу абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) проти американця Теофімо Лопеса пізно почав діяти, тому й зазнав поразки.

"У випадку поєдинку Ломаченка, перші сім раундів у мене Вася пролетів як французький авіатор Огюст Фаньєр над Парижем, їх виграв Лопес. Або це була тактика Василя, або він відчув небезпеку від більш важкого суперника. Восьмий, десятий і одинадцятий раунди у мене виграв Ломаченко", - сказав Копцев.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb