Гройсман закликає парламентарів відтермінувати введення касових апаратів для малих підприємств

Експрем'єрміністр України закликав всі фракції Верховної Ради вже завтра, 5 листопада, напередодні розгляду проєкту Державного бюджету на 2021 рік, показати реальну турботу про людей, зокрема підприємців, особливо малих, і ухвалити рішення про відтермінування норми про введення касових апаратів для малих і мікропідприємств

Про це йдеться у зверненні Гройсмана, поширеній на його сторінці у Facebook.

Парламент мав прийняти рішення, але, як наголосив політик, провалив його. 

"Це говорить тільки про єдине: настільки парламент і парламентарі віддалились від реальності і від реальних потреб людей, що це просто неприпустимо, - сказав Володимир Гройсман. - Я вимагаю від українського парламенту, щоб депутати негайно повернулись до розгляду цього питання. Звертаюсь сьогодні до фракцій українського парламенту, які підтримують це рішення: завтра ви маєте розглядати в першому читанні бюджет - поставте вимогу уряду, більшості “Слуг народу”, що не буде ніякого розгляду бюджету, поки вони не повернуться до цього закону і не проголосують". 

Володимир Гройсман наголосив, що вже півроку пропонує і закликає чинну владу, уряд підтримати громадян України, які внаслідок карантину не могли виходити на роботу, жили за рахунок збережень і сьогодні ледве зводять кінці з кінцями. Ані тоді, ані зараз від держави ніхто не дочекався допомоги і підтримки.