Княжицький закликав патріотичні сили Полтавщини єднатися, щоб не допустити проросійський реванш

"Європейська солідарність" на Полтавщині обіцяє об’єднати навколо себе в органах місцевого самоврядування тих, хто прагне демократичної, проєвропейської та заможної Полтавщини

Народний депутат України Микола Княжицький подякував усім, хто підтримав "Європейську солідарність" на місцевих виборах.
 
"Я мав честь очолювати штаб партії в Полтавській області. Особливо приємно, що нашу політичну силу представлятимуть чесні, гідні, відповідальні та фахові депутати. Ми не зрадимо вашої підтримки. Ми віримо, що ті, хто віддав свої голоси іншим політичним силам, теж будуть задоволені роботою наших депутатів і згодом поповнять лави прихильників "Європейської Солідарності", - написав Княжицький на своїй сторінці у Facebook..

При цьому він наголосив, що нинішні вибори були для партії непростими.

"У Кременчуці так звана фіолетова мафія намагалася не допустити нашу партію до виборів. Ми не раз зустрічалися з фактами підкупу виборців, створення "сіток", фальшувань результатів виборів.

Ми закликаємо колег з інших демократичних сил об’єднатися навколо головної ідеї. Ми повинні зупинити проросійський олігархічний реванш. Творці фіолетових сіток, люди, які гальмували процеси декомунізації, незаконно забудовували міста Полтавщини та грабували їх, організовували напади на викривачів, не повинні далі керувати Полтавщиною, нашими ОТГ у містах та селах.
 
"Європейська Солідарність" зробить все, щоб зупинити олігархічних ставлеників та об’єднати навколо себе в органах місцевого самоврядування тих, хто прагне демократичної, проєвропейської та заможної Полтавщини", - наголосив Княжицький.