Усик дізнався, хто є його потенційним суперником у разі відмови Джошуа від титулу WBO

Якщо Ентоні Джошуа відмовиться від титулу WBO, суперником українця Олександра Усика може стати інший британський важковаговик Даніель Дюбуа

Про це заявив промоутер британця Френк Воррен, повідомляє TalkSport.

За його словами, Дюбуа займає в рейтингу WBO (Всесвітньої боксерської організації) друге місце, тому саме він має битися з обов'язковим претендентом на титул Олександром Усиком, якщо Ентоні Джошуа відмовиться від пояса.

"Даніель зараз займає другу позицію в рейтингу WBO, а Усик - обов'язковий претендент для Джошуа. Ентоні говорить про те, що швидше звільнить титул, ніж вийде на ринг проти Усика. Я не знаю, чи зробить він це, але якщо так і буде, то це означає, що Даніель поб'ється з Усиком. Щоправда, спочатку йому потрібно перемогти Джо Джойса 28 листопада. Якщо поєдинок Усик - Дюбуа буде можливий, то я моментально його влаштую", - сказав Воррен.

Даніель Дюбуа виграв усі свої 14 боїв, у 13 з яких переміг нокаутом.

Джошуа також володіє титулами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Він заявляв, що може відмовитися від пояса WBO заради поєдинку проти чемпіона WBC (Всесвітньої боксерської ради) британця Тайсона Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb