Коронавірус у ЗСУ: померли 18 військових, близько 2 тис. - хворіють

У Збройних силах України зафіксували 18-ту смерть від COVID-19

Про це повідомляє Командування Медсил ЗСУ у Facebook.

“За минулу добу зареєстровано 147 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 18 осіб”, - йдеться у повідомленні.

У командуванні повідомили про те, що в ЗСУ зафіксували 18 летальний випадок, спричинений коронавірусом. Працівник Збройних сил у Дніпропетровській області 15 жовтня отримав позитивний ПЛР-тест. Спочатку він лікувався амбулаторно. Однак, пізніше через погіршення здоров’я його госпіталізували до міської клінічної лікарні міста Новомосковськ.

“Незважаючи на усі вжиті заходи у пацієнта наростали явища дихальної недостатності, у зв’язку з чим хворий був переведений до відділення реанімації та інтенсивної терапії. 04.11.2020 стан здоров’я у нього  значно погіршився та почалась інтенсивна терапія, яка на жаль не дала позитивного результату. Працівник ЗС  за наявної інформації мав хронічні супутні захворювання. Висловлюємо співчуття близьким та рідним”, - зазначили в командуванні.

Всього станом на 5 листопада в ЗСУ на коронавірус хворіють 1936 осіб. За весь час пандемії одужали 4403 особи. На ізоляції перебуває 375 осіб.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb