Потрапив у казку: 18-річний герой матчу з "Барселоною" про свій дебют у ЛЧ

Голкіпер "Динамо" Руслан Нещерет заявив, що кияни довели, що спроможні на рівних грати з такими командами, як "Барселона"

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

За словами 18-річного голкіпера, який дебютував у Лізі чемпіонів, "Динамо", попри поразку від "Барселони" 1:2, виглядало на "Камп Ноу" гідно.

"Я ніби потрапив у якусь казку. Приємно вперше зіграти на такому стадіоні в Лізі чемпіонів - це мрія будь-якого футболіста, і я не виняток. Відчули впевненість у своїх силах і те, що можемо грати з "Барселоною" на рівних, коли взяли м'яч під свій контроль і почали створювати моменти, але на лінії воріт добре діяв їхній голкіпер", - сказав Нещерет.

Він додав, що вгадав напрямок удару ліонеля Мессі з пенальті, завядки тому, що вивчав манеру виконання одинадцятиметрових аргентинцем перед грою .

"Мессі добре пробив, мені здається, він один з найкращих із пробиття одинадцятиметрових ударів. Ми з тренером проаналізували його удари, подивилися, куди він може пробити і взагалі, хто може виконати пенальті в "Барселоні". Те, що вгадав, - це така справа", - сказав Нещерет.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb