Великі телеканали США перервали виступ Трампа, коли він заявив про махінації на виборах

Кілька американських телеканалів перервали трансляцію виступу президента США Дональда Трампа, коли він заявив про можливі махінації на загальних виборах

Як повідомляє The Verge, виступ Трампа перервали телеканали MSNBC, ABC, CBS, CNBC, NBC, а також видання USA Today.

"Ми знову опинилися в незвичайній ситуації - не тільки перериваємо виступ президента США, але й виправляємо його", - прокоментував ситуацію телеканал MSNBC. 

"Не надавши доказів, Трамп заявив, що президентські вибори були фальсифіковані і пройшли з порушеннями. Ми припиняємо  трансляцію і видаляємо відео з наших платформ. Наша робота - поширювати правду, а не безпідставні теорії змови", - заявила головна редакторка USA Today Ніколь Керолл.

Як пояснив ведучий CNBC, передачу зупинили, тому що "більша частина сказаного Трампом була неправдою".

Під час свого виступу Трамп вкотре заявив про махінації з боку Демократичної партії під час загальних виборів в США. "Якщо враховувати законні голоси, я легко виграю. Якщо рахувати незаконні голоси, то вони можуть спробувати вкрасти у нас вибори", - сказав він.

Нагадаємо, у четвер Трамп повідомив, що збирається подавати позови проти штатів, в яких перемагає демократ Джо Байден. Нібито є докази фальсифікації і шахрайства на виборах його опонента.

Крім того, Трамп заявив, що результат президентських виборів в Сполучених Штатах повинен буде вирішити Верховый суд.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb