“Ексцентрична поведінка Селезньова – це його оболонка. Він - порядна людина”, - Руслан Костишин

Головний тренер ковалівського “Колосу” Руслан Костишин прокоментував скандальний епізод за участю Євгена Селезньова, який влаштував конфлікт після матчу 9 туру УПЛ СК “Дніпро-1” - “Колос” (0:2)

“Щодо Селезньова. Йому 35 років, він доросла людина, тож який рецепт, щоб його стримувати? Його вже не поміняєш, тільки розмовляти потрібно. І він може прислухатися до наших слів і вести себе трошки стриманіше. Але ви ж розумієте, він ці емоції передає команді, і команда може заводитися. Зі сторони здається, що він конфліктний, але якщо брати чоловічі якості – він дуже порядна людина. А його ексцентрична поведінка – це його оболонка”, - каже Костишин.

При цьому він додає, що для “Колосу” матч із “Дніпром-1” був принциповим: “Всі знають, що для нас це принциповий матч. Як і для “Дніпра-1” так само. У нас багато людей в клубі працюють, які ще грали за ФК “Дніпро”, той який був раніше. І у нас багато і футболістів, і тренерів, які працювали у “Дніпрі”, і тут для нас принципово виглядати якісно, і принципово вигравати матчі. І так воно потихеньку складається, що це вже дербі між нашими командами. Надпринциповий поєдинок і для СК “Дніпро-1”, і для “Колосу”.