У Києві ВАЗ на швидкості протаранив позашляховик, водій "дев'ятки" загинув

В Оболонському районі столиці, внаслідок ДТП загинув водій автомобіля ВАЗ, який на швидкості протаранив позашляховик

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

У Києві, у Оболонському районі сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув чоловік. Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, водій автомобіля ВАЗ-21099 рухався новою Кільцевою дорогою від Мінського шосе в напрямку Пущі-Водиці.

З невідомих причин, керманич ВАЗу протаранив на чималій швидкості в зад позашляховик Daihatsu Terios. Відзначимо, що гальмівний шлях ВАЗу склав близько 30 метрів, при тому слід залишився лише від переднього лівого колеса. Від удару Daihatsu відлетів у Mercedes ML, що стояв попереду, також при цьому зачепивши Hyundai Accent, що стояв справа.

В результаті ДТП керманич ВАЗу отримав травми несумісні з життям і помер на місці (за попередніми даними, чоловіку близько 40 років). Скоріше за все, він не скористався пасом безпеки, який міг би врятувати життя.

Також постраждали люди з Daihatsu. Відзначимо, що машини перед ДТП стояли у заторі, який утворився через дорожні роботи. Після ДТП, враховуючи що залишилася для проїзду лише одна смуга, затор став значно більше. На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb