“Зараз наша головна мета – вдало зіграти проти полтавської “Ворскли”, - Віктор Скрипник

Головний тренер луганської “Зорі” Віктор Скрипник оцінив невдалу гру своєї команди в Лізі Європи та розповів, що наразі всі думки луганчан про матч 9 туру УПЛ проти полтавської “Ворскли”

“Враження від гри проти грецької команди “АЕК” в Лізі Європи таке – повторилася минула гра, яка пройшла тиждень тому. Старалися, розмовляли, тренувалися, намагалися увійти в гру правильно. Але коли знову на початку матчу пропускаємо м'ячі - це вже починає дратувати. Невміння правильно зіграти з м'ячем воно позначається в таких іграх. Ті помилки, які допускаються в УПЛ, категорично не сприймаються в Єврокубках. На жаль, у нас тільки негативний досвід зараз.

Сумувати нам ніколи - адже у нас у неділю нова гра - в українському Чемпіонаті проти “Ворскли”. Один з лідерів нинішньої турнірної таблиці приїздить до нас, тому є шанс реабілітуватися. Перед перервою на ігри збірних бажаємо досягти перемоги, ми граємо вдома. На сьогодні це наша головна мета – вдало зіграти проти полтавської команди”, - каже Віктор Скрипник.