Ф'юрі зробив категоричну заяву щодо третього бою з Вайлдером

Чемпіон світу в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі заявив, що третій бій проти американця Деонтея Вайлдера не відбудеться ніколи

Про це Ф'юрі заявив у інтерв'ю експерту боксу Гарету Девісу на його каналі в YouTube.

За словами чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсона Ф'юрі його третій бій проти Деонтея Валйдера не відбудеться ніколи.

"Я погоджувався на кожну дату, яку він і його команда вибирала. Зараз я вже не думаю про це, адже все скінчено. Вайлдер намагався дискредитувати мене за допомогою лайна, яке він говорив. Якби я був таким, як всі інші в світі, то я б подав проти нього позов на $100 млн за наклеп. Але я не такий, я не зацікавлений в подібних речах. Так що Вайлдер ніколи не отримає бій зі мною через те, що сказав на мою адресу", - наголосив Ф'юрі.

Він також висловив переконання, що американець навмисне зірвав їхній третій бій, який мав відбутися у грудні 2020 року.

"Поразка - це одне. Будь-хто може програти тому, хто виявився кращим. Інша справа - з'явитися з такою кількістю лайна, яке він вилив за останні вісім місяців. Він наполегливо чекав, поки не закінчиться термін дії контракту, щоб відкрити свій рот в останні кілька місяців. Це смішно", - сказав Ф'юрі.

Перший поєдинок між Ф'юрі та Вайлдером у грудні 2018 року завершився нічиєю. У лютому 2020 року в реванші британець нокаутував американця та відібрав у нього титул чемпіона світу WBC.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb