Клієнти "Нової пошти" зможуть підключити автоматичну оплату посилок

"Нова пошта" дозволила підключати автоматичну оплату посилок за допомогою банківської картки

Про це повідомила пресслужба Нової пошти.

"Нова пошта пропонує новий спосіб оплати у відділеннях - за допомогою послуги безконтактного і зручного автоматичного списання грошей за посилку", - йдеться у повідомленні.

Суть послуги в тому, що оплата здійснюється автоматично з картки клієнта, після того, як він оглянув і готовий забрати посилку. Обов'язковою умовою при цьому є попередня прив'язка банківської карти до додатка Нової пошти і вибрати її в якості основної для списань. Якщо карт декілька - необхідно обрати ту, з якої кошти будуть списувати за замовчуванням.

Зазначається, що після огляду посилки достатньо повідомити касиру обраний спосіб оплати.

"З цією додатковою опцією Нова Пошта пропонує користувачам ще одну технологію для оплати посилок, одночасно забезпечуючи економію часу. Тепер можна не лише відмовитися від готівки і пластикової карти, але і немає необхідності зайвий раз діставати телефон, очікувати здачу або поки термінал проведе платіж", - зазначили у пресслужбі.

У пресслужбі додали, що для додаткової безпеки проведення оплати, якщо сума за товар перевищує 500 грн, перед списанням коштів клієнт отримає повідомлення з кодом, який підтверджує платіж

Зазначається, що сервіс надається фінансовою компанією Пост Фінанс, яка є частиною групи компаній Нова пошта.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb