МАУ розпочинає польоти до лондонського аеропорту Хітроу

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з 17 грудня почне польоти до одного з найбільших аеропортів Європи - лондонського Хітроу

Про це повідомила пресслужба МАУ.

"З 17 грудня 2020 авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриє до одного з найбільших аеропортів Європи - лондонського "Хітроу". При цьому МАУ продовжуватиме польоти в інший аеропорт столиці Великобританії - "Гетвік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт "Хітроу" тричі на тиждень по четвергах, суботах та неділях. У той же час, польоти в "Гетвік" відбуватимуться щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці. Таким чином авіакомпанія зможе обслуговувати маршрут з частотою шість, а в новорічні свята сім разів на тиждень. 

Так, рейс PS 117 виконуватиметься з Києва о 9:50 і прибуватиме в Лондон об 11:25. Рейс PS 118 запланований з Лондона о 12:20 і прибуває до Києва о 17:40.

У пресслужбі додали, що МАУ пропонує пасажирам зручні міжнародні стикування з Лондону, аеропорт "Гетвік" через Київ в Дубай, Каїр, Тель-Авів, Єреван, Тбілісі та Баку, а також стикування з внутрішніми маршрутами - Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Миколаїв, Херсон. З аеропорту "Хітроу" пропонуються стикування через Київ у Дуай, Тель-Авів, Тбілісі, Баку, та за внутрішніми маршрутами в Харків, Дніпро, Одесу, Львів, Миколаїв та Херсон.

Крім того, у партнерстві з Air Canada пропонуються стикування з Києва через "Хітроу" в Торонто, Монреаль, Ванкувер та в Орландо у партнерстві з British Airways.

З Києва через Гетвік у партнерстві з British Airways пасажири зможуть дістатися на Маврикій та Бермуди.

У пресслужбі додали, що аеропорт "Хітроу" в Лондоні вважається одним із провідних аеропортів світу. Протягом останніх п'яти років Хітроу є "Кращим аеропортом в Західній Європі" і протягом рекордних 10 років - "Кращим аеропортом для шопінгу" за версією Skytrax World Travel Awards. Основною перевагою є те, що аеропорт знаходиться в густонаселеному районі з розвиненою інфраструктурою, тому дорога до центра міста займає лише 15 хвилин.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb