“З такою грою і з таким підходом, все в чемпіонаті буде залежати від “Шахтаря” - Даріо Срна у “Футбольному Форматі”

Директор з футболу ФК “Шахтар” (Донецьк) розповів про ситуацію в команді після перемоги у принциповому матчі проти “Динамо” (3-0)

“У нас після поєдинку Ліги Чемпіонів проти “Борусії” (Менхенгладбах) була психологічна дуже важка ситуація. І у матчі проти “Динамо” нам перемога була потрібна “кров з носу”. Чотири очки відриву динамівців у турнірній таблиці – це забагато. Якщо б ми, не дай бог, програли, то вже було б сім очок розриву, і це - великий крок назад. І нашою перемогою ми зробили крок вперед, а весь чемпіонат ще попереду. Я впевнений, що з такою грою і з таким підходом, все в чемпіонаті буде залежати від “Шахтаря”. Будемо дивитися на хід подій від гри до гри”, - розказав Даріо Срна у проекті “Футбольний Формат”.

“Зараз найважливіше, - зазначив директор з футболу ФК “Шахтар”,аби футболісти, які поїхали у свої збірні, повернулися у клуб без травм, щоб були здорові, без Ковіда. І тоді далі будемо вже готуватися до “Олександрії”. 

Віктор Корнієнко отримав дуже серйозну травму, ви все бачили. Він вибув до кінця року. Я вже казав про молодь “Шахтаря” - це наше майбутнє. І дуже важливо, що молоді футболісти “Шахтаря” отримують ігрову практику, звісно, вони будуть помилятися, як у матчі проти Менхенгладбаха, але без помилок ніхто не буде рости. У них все попереду, у них дорога відкрита. Вони професіонали – будуть працювати, і все буде добре”.