Просто монстр: Тайсон розповів, кого вважає найнебезпечнішим важковаговиком світу

Легендарний американський боксер Майк Тайсон заявив, що вважає найкращим важковаговиком світу британця Тайсона Ф'юрі

Про це повідомляє ESPN.

За словами Майка Тайсона, чемпіон світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсон Ф'юрі справляє хороше враження.

"Він не виглядає загрозливим, але він реально невловимий. Ф'юрі дійсно знає, як боксувати, він розумний, по ньому важко влучити. І його зріст, дідько забирай, складає майже 215 см. Ф'юрі – монстр", - сказав Тайсон.

За словами колишнього абсолютного чемпіона світу, великим потенціалом володіє й американець Деонтей Вайлдер.

"Коли Вайлдер витягує голову зі своєї дупи, він хороший. Просто продовжуй битися. Ще раз воюй з Ф'юрі. Проведи з ним третій бій. Якщо у нього є можливість побитися за титул, він повинен нею скористатися. Ми, боксери, можемо виступати тільки протягом певного часу, а потім це нам більше не під силу. Тому перед тим, як для нас все закінчиться, ми повинні битися настільки часто, наскільки це можливо", - переконаний Тайсон.

Також він додав, що високої думки й про володаря титулів IBF (Міжнародної боксерської федерації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) британця Ентоні Джошуа.

"Я не думаю, що Джошуа - паперовий чемпіон. Я просто вважаю, що він великий хлопець. Складно битися, коли ти такий великий. Дуже важко бути таким великим і боротися проти суперника, який менший. Цей хлопець міг би ще дечого навчитися. Його можна навчити деяких речей", - зауважив Тайсон.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb