У ЗСУ зафіксували двадцяту смерть від COVID-19

В українській армії зафіксували двадцяту смерть від коронавірусу. Чоловік мав хронічні супутні захворювання

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

"Нажаль у Збройних Силах України зафіксовано 20 летальний випадок спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що позитивний результат ПЛР-тесту він отримав 6 листопада.

"Працівник ЗС України (м. Одеса) перебував на стаціонарному лікуванні у відділенні реанімації для інфекційних хворих "Лікарні водників" з приводу гострої респіраторної хвороби COVID-19 ускладненої двобічною полісегментарною пневмонією. 10 листопада стан здоров’я пацієнта різко погіршився, в наслідок швидкої наростаючої поліорганної недостатності почалась інтенсивна терапія, яка на жаль не дала позитивного результату", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець мав хронічні супутні захворювання.

Також у Командуванні Медсил зауважили, що станом на 11 листопада в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 2258 осіб.

Так, за минулу добу зареєстровано 117 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 20 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

У свою чергу вдома під наглядом медичної служби перебуває 97 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Всього за час пандемії одужало 4905 осіб. А на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 470 осіб.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb