Уряд схвалив низку угод з європейськими партнерами щодо технічної підтримки та реалізації інфраструктурних проєктів

Кабінет міністрів схвалив угоди з Польщею, Німеччиною, Естонією та Данією щодо технічної підтримки та реалізації проєктів у сферах інфраструктури, енергоефективності та енергозбереження

Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Telegram.

"Уряд схвалив чотири угоди з нашими європейськими партнерами, які стосуються підтримки України в різних галузях", - написав Шмигаль.

Так, Кабмін схвалив угоду з Польщею про утримання прикордонних дорожніх мостових об'єктів на українсько-польському кордоні. 

Також було схвалено угоду про технічне та фінансове співробітництво між Україною та Естонією. Зазначається, що уряд Естонії готовий долучитися до допомоги Україні у впровадженні реформ та реалізації проєктів технічної допомоги.

Крім того, була схвалено програму під назвою "Готові до співпраці з Німеччиною", яка дозволить українським менеджерам поїхати на місяць до Німеччини для встановлення ділових контактів та навчання.

Угода з Данією, схвалена під час засідання Кабміну, передбачає допомогу данських колег із фінансуванням проєктів місцевої інфраструктури, енергоефективності та енергозбереження.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb