Британський боксер Ф'юрі заявив, що занепокоєний психічним здоров'ям Вайлдера

Чемпіон світу WBC в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі підозрює, що в американського боксера Деонтея Вайлдера виникли психологічні проблеми після поразки від нього

Про це повідомляє talkSPORT.

На думку чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсона Ф'юрі, у Деонтея Вайлдера виникли проблеми із психікою після поразки від нього у лютому 2020 року.

"Я дуже стурбований його психічним здоров'ям. Всі ми не хочемо програвати після того, як тривалий час були непереможеними професіоналами, але настає момент, коли ти приймаєш поразку і рухаєшся далі. Схоже, що Вайлдер не здатний це зробити. Він затамував злобу і вигадує всі ці виправдання. Я переживаю про його психологічне благополуччя після поразки, оскільки він робить сміховинні заяви. І я не можу зрозуміти, що відбувається", - розповів Ф'юрі.

Британець, який зізнавався, що перебував у депресії після перемоги над Володимиром Кличком у 2015 році, запропонував Вайлдеру свою допомогу у подоланні проблем.

"Я на відстані одного телефонного дзвінка. Якщо я можу хоч чимось допомогти, я дам йому найкращу пораду, яку зможу підібрати. Виходячи з того, що він продовжує робити, мені здається, що бій дійсно вплинув на його психологічне благополуччя", - сказав Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb