Доставка з eBay для українських покупців: допомога і супровід

Найбільші світові торгові майданчики практично не співпрацюють з країнами СНД, тому виключають доставку покупок в цей регіон. З eBay така ж ситуація. Це унікальний сервіс для покупки величезної кількості товарів, але практично ніхто з продавців не готовий відправляти товари в Україну. Від цього покупців менше не стає

Інформація публікується на правах реклами.

Вирішується проблема легко – зверненням до посередника в особі компанії USAinUA. Тепер кожен бажаючий може купити на ebay все що завгодно, отримавши товар на домашню адресу в Україні. Також виключені будь-які проблеми при митному оформленні чи переживання за сам товар. Професійні співробітники USAinUA відповідають за якість і стабільність результатів.

Майданчик eBay – кращі товари за доступними цінами

Популярність торгової платформи в тому, що більшість продавців пропонують якісну, оригінальну і перевірену продукцію. Тут немає низькоякісних китайських товарів, зате можна придбати незвичайні антикварні або рідкісні вироби. Серед найбільш актуальних категорій виділяють:

Купівля здійснюється за аукціоном або за фіксованою ціною, яка встановлена ​​попередньо продавцем. Необхідно враховувати численні нюанси, пройти реєстрацію і налаштувати формати оплати. Також необхідно розуміти, як саме продавці описують товари і яку інформацію публікують в картці товару.

У чому полягає допомога USAinUA?

Будь-які посередницькі дії, консультації та надання додаткової інформації – це обов'язки відповідних працівників. Клієнти можуть уточнити дані по товару, отримати адресу для доставки в Америці, попросити підібрати конкретну продукцію і багато іншого. Угода супроводжується від початку до кінця, поки товар не прибуде в Україну і клієнт не побачить його на власні очі.

Терміни доставки складно точно назвати, тому виділяється діапазон днів. Найшвидший спосіб доставки – літаком. За фактом отримання в Україну замовлення відправляється будь-яким перевізником. Співпраця здійснюється тільки з перевіреними транспортними компаніями, що гарантують захищеність товару і відсутність будь-яких пошкоджень.

Участь в аукціонах на eBay або проста покупка – це захоплююче заняття. Гарантовано вдасться знайти що-небудь цікаве для себе і зробити покупку за вигідною ціною. Можливо з часом буде налагоджений повноцінний бізнес.