"Цей заклад працюватиме за графіком "Епіцентру": на Рівненщині підприємці перекрили трасу "Київ - Чоп"

12 листопаду представники ресторанного бізнесу та інші підприємці перекрили трасу "Київ - Чоп" у селі Біла Криниця Рівненського району

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

"О 10:30 у селі Біла Криниця на автодорозі "Київ - Чоп" поблизу АЗС розпочалася мирна акція протесту громадян проти "карантину вихідного дня", - йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також: "Львів не буде дотримуватися карантину вихідного дня", - Садовий

Майже 70 учасників акції безперервно рухались пішохідним переходом. 

Читайте також: "Поїхали зі мною в реанімацію, покуражтесь!": Степанов обурився відмовою "Епіцентру" дотримуватися карантину вихідного дня

В поліції зазначили, що за результатами перемовин із поліцейськими, протестувальники періодично звільнятимуть проїзну частину та пропускатимуть транспортні засоби. 

"Протестувальникам наголосили на кримінальній відповідальності за перекриття транспортних комунікацій. Публічну безпеку та порядок на місці події забезпечують поліцейські блоку превенції, поліції діалогу та патрульні", - підкреслили у відділі комунікації поліцї Рівненської області.

На одному з плакатів протестувальників читається напис: "Згідно Конституції України цей заклад працюватиме за графіком Епіцентру та Криворіжсталі".

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо