Букети з доставкою: як швидко та зручно замовити квіткову композицію онлайн

Сучасний дизайн букетів давно став справжнім мистецтвом. Для створення оригінальних композицій майстри квіткової справи використовують і традиційні сорти квітів, і рідкісні екзотичні рослини

Інформація публікується на правах реклами.

Цікавих варіантів оформлення дійсно багато, тож знайти особливий - не проблема.

Більш того, щоб швидко купити оригінальний квітковий подарунок, не потрібно бігати по місту. Варто всього лише зайти на сайт флористичного ательє "Діцентра" та відкрити каталог пропозицій.

Онлайн-купівля букетів в "Діцентра"

На сайті цього столичного бутіка представлений великий вибір стильних букетів. Будь-який з них можна купити онлайн. Колосальна зручність в тому, що замовлення можна зробити навіть зі смартфона, перебуваючи в дорозі або на роботі, в затишній квартирі в Києві або далеко межами міста і навіть країни.

Переваги онлайн-замовлення в салоні Dicentra:

Ще одна перевага - цілодобова доставка квітів в Києві. Якщо вам потрібні послуги кур'єрської служби, просто вкажіть це при оформленні замовлення. Ваш подарунок доставлять вчасно! Щоб букет привезли адресату в нічний час, потрібно залишити заявку до 20:00.

Як швидко вибрати квіти на сайті

Для зручності замовників каталог флористичного бутика Dicentra розділений на тематичні розділи. Це дозволяє клієнтам швидко знаходити найкращі квіткові презенти.

Наприклад, щоб підібрати оптимальний варіант букета для вручення молодятам або іменинниці, потрібно впорядкувати пропозиції по типу урочистої події. Крім цього фільтра, можна використовувати ще кілька:

Можна вчинити інакше: відкрити певний розділ (наприклад, "Квіти") і в ньому знайти підходящий варіант за колірною гамою в рамках доступного бюджету.

Вибирати і купувати квіти в модному флористичному бутіку - приємно, вигідно і зручно.

Великий вибір букетів

У салоні "Діцентра" можна замовити прекрасні монобукети, оригінальні квіткові "дуети" та фантастичні збірні композиції. Якщо складно визначитися з вибором або є особливі побажання щодо дизайну - пишіть онлайн-консультанту в чат або замовляйте зворотній дзвінок.

Менеджери вас уважно вислухають і обов'язково допоможуть знайти найкращий варіант букета. Він буде повністю відповідати вашим бажанням і можливостям. У Dicentra працюють професійні майстри флористики, закохані в свою роботу: вони легко втілюють в життя будь-які цікаві ідеї.

Хочете, щоб ваш квітковий подарунок справив максимально приємне враження на одержувача? Замовте букет в Dicentra!