Локдаун вихідного дня: Укрпошта працюватиме без змін

Під час дії карантину вихідного дня відділення Укрпошти працюватимуть без змін

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

Згідно з повідомленням, Кабінет міністрівв дозволив роботу операторів поштового зв'язку на час карантину вихідного дня до 30 листопада. Відтак, поштові офісу продовжують працювати стандартно без змін у роботі.

"Зокрема, на час "високого" сезону в період новорічних і різдвяних свят 250 найбільш завантажених відділень Укрпошти по всій Україні працюватимуть без вихідних, інші відділення - за раніше встановленим графіком", - зазначили у пресслужбі.

Крім того, під час дії "Щасливих годин для платежів" при оплаті до 13.00 комунальних та інших платежів клієнти сплачують удвічі меншу комісію. А отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти буде зручніше без черг у другій половині дня, після 13.00.

У пресслужбі також нагадали, що оплатити послуги Укрпошти також можна онлайн чи безготівково платіжними картками у найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів. В таких поштових офісах встановлено 5000 POS-терміналів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb