Азербайджан виграв війну в Нагірному Карабаху не безпілотниками, а новою армією, - Білецький

Головним чинником перемоги Азербайджану у військовому конфлікті з Вірменією на території Нагірного Карабаху було не технічне оснащення, а нова система організації та прийняття рішень у війську

Про це засновник та перший командир добровольчого полку "Азов", а нині голова політичної партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив в етері одного з українських телевізійних каналів, передає Еспресо.TV.

"Не безпілотник виграв війну в Нагірному Карабаху. Артилерія виграла війну в Нагорному Карабаху. Абсолютна інша система розвідки і мережевої центричної війни та система горизонтальних прийнять рішень. Це воювала радянська армія Вірменії з ще не натівською, але такою, що йде за натівською, системою армії (Азербайджану - ред.)", - пояснив військовий.

За його словами, саме з цього має зробити висновки Україна.

"Ми можемо купити 100 "байрактарів" (новіх турецьких бойових безпілотників - ред.), але вони нічого не вирішать, якщо дозвіл на пуск ракети віддає особисто начальник генерального штабу. Треба будувати абсолютно нову систему армії", - наголосив Білецький. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb